Händer i butik

Här ser du vad som är på gång i våra butiker och datum för alla våra kampanjer. Återkommande kampanjer är fotodagar, musikdagar, bokdagar, guldkorn, påskmarknad, julmarknad och Nördorado. Våra tillfälliga kampanjer har ofta en politisk inriktning.

Våra kampanjer

Guldkorn är en kampanj som är inriktad mot hållbart mode där vi plockar fram de mest attraktiva fynden våra butiker har att erbjuda. Nördorado är för den som gillar gamla serier, tv- och dataspel, My Little Pony, actionfigurer, steampunk, science fiction, fantasy, skräck, roll- och brädspel. 

En del kampanjer har fått stor uppmärksamhet där vi tillsammans kunnat påverka på riktigt. Som Göm en flykting, om det blir olagligt göm två eller Barnbidrag till alla barn! Med och utan medborgarskap då vi erbjöd 20% rabatt på alla barnkläder. Kampanjen startades efter ett förslag från Sverigedemokraterna om att villkora barnbidraget för barn med svenskt medborgarskap. Vi vill stå upp för barnen. Att säga någonting annat än att alla barn har lika rättigheter strider mot barnkonventionen som är lag i Sverige.